sn468.gif
snytt468.gif
SPONSRADE PRISER I DREAM CHESS 2001
 
Samtliga priser i Dream Chess 2001 har skänkts av våra åtta sponsorer Schacknyheter, SSKK, Schacknytt, Schack 08, Schack-Kompaniet, Skara SS, Gambit-Soft och Bokförlaget Tabula. Totalt finns det femton olika priser till ett värde av drygt 3 700 kronor!

Här nedan följer prisbordet i Dream Chess 2001. Vi har tolv priser till de främst placerade coacherna i Hall of Fame. Dessutom lottar vi ut ett pris bland övriga deltagare i Dream Chess 2001. Och som extra krydda delar vi ut två "Bergspriser" efter rond 5!

1:a PRIS
Fritz 6 på svenska!
Sponsrat av Schacknyheter
Fritz 6 toppar SSDFs augustilista med 2631. Men förutom att Fritz är ett taktiskt monster har programmet även begåvats med ett snyggt och lätthanterat interface. Och snart kommer även Fritz 6 på svenska! Schacknyheter bjussar vår vinnare på denna tysksvenska kompis!

2:a PRIS
Schacknytt (ett års prenumeration)
Sponsrat av Schacknytt
Med ny redaktion och ny layout har Schacknytt återtagit tronen som Sveriges ledande schacktidskrift. Vår silvermedaljör får en löpande helårsprenumeration på Schacknytt.

3:e-5:e PRIS
Hiarcs 6 för DOS/MAC
Sponsrat av Gambit-Soft
Har du en bärbar Powerbook och en stationär PC? Lugn, Hiarcs 6 fungerar lika bra i DOS- som MAC-miljö! Den forna världsettan (1997) var länge mångas favorit. Gambit-Soft gillade den också och sponsrar därför med tre exemplar.

6:e-7:e PRIS
Startavgift Påskturneringen
Sponsrat av Schack 08
Påskturneringen i Norrköping har på kort tid vuxit till en av landets största tävlingar. På trivsamma Grand Hotel i centrala Peking dukar Schack 08 upp med bräden istället för med påskmat.

8:e PRIS
Aradora schackklocka
Sponsrat av Schack-Kompaniet
Vad vore ett parti schack utan en schackklocka? Vår åttonde pristagare får chansen att blixtra till med denna rumänska schackklocka, sponsrad av Schack-Kompaniet.

9:e-10:e PRIS
Schackdraget (CD-ROM)
Sponsrat av Schack-Kompaniet
Schackdraget innehåller mer än 200 artiklar med kommenterade partier av Lars Karlsson. Dessutom videosekvenser, partier med mera. Den digitala resan sponsras av Schack-Kompaniet.

11:e-12:e PRIS
Pavel Lacko: En studie i svartvitt
Sponsrat av Bokförlaget Tabula
Pavel Lacko bjuder in läsaren att följa honom på en personlig resa genom de tankar, funderingar och analyser som han hade under Korr-SM 1983. En studie i svartvitt har prisats av svenska schackpressen. Bokförlaget Tabula bjuder på underhållningen.

UTLOTTNINGSPRIS
SSKK + Korrschack 2001 (medlemskap)
Sponsrat av SSKK
Ulf Andersson och Jonny Hector spelar inte bara närschack, de spelar korrschack också! Nu ger SSKK även någon av våra deltagare möjligheten att spela korrschack via e-post, brev eller fax. Dessutom kommer sex nummer av Korrschack (red. Lars Grahn) hem i brevlådan. SSKK bjuder på ett års löpande medlemskap (inkl. Korrschack) för år 2001.

BERGSPRISER
Två startavgifter Västgöta Open
Sponsrat av Skara SS
Skara SS ville sätta lite extra krydda på tävlingen och sponsrar därför med två bergspriser som delas ut till de två främsta coacherna efter rond 5. Dessa coacher kan se fram mot en trevlig vistelse i Skara under Västgöta Open!


Designad för Netscape 4 med upplösning 800x600
SPONSOR
gs125.gif
skomp125.gif
sskk125.gif
s08125.gif