LÄNKAR: Butiker + tips
 
SVENSKA SCHACKBUTIKEN
http://www.schackbutiken.com/
Ari Ziegler och Svenska Schackbutiken är störst och bäst av de svenska schackförlagen. De har stort utbud, låga priser, snabba leveranser, bra kundservice - och de är etablerade på Internet sedan flera år! Porto efter faktisk kostnad. Kunden avgör om det ska vara A-post eller B-post. Ett tips: kika på deras antikvariska lista!

SVERIGES SCHACKDATORFÖRENING
http://ssdf.bosjo.net/
SSDF, Svenska Schackdatorföreningen, presenterar ratinglistor för olika schackdatorprogram. Ratinglistorna uppdateras ungefär varannan månad. Sidan är ett absolut måste för den som tänker köpa schackdatorprogram!

COMPUTER-CHESS CLUB
http://www.talkchess.com/
Om du vill följa den aktuella debatten om schackdatorer på Internet ska du besöka Computer-Chess Club. CCC's sida är uppbyggd som en anslagstavla där man kan följa alla inlägg med repliker och motrepliker. Här kan man bland annat läsa om buggar i olika program samt hur man löser dessa men även allmänna diskussioner om vad schackdatorprogram egentligen borde innehålla och vad som är tekniskt möjligt att åstadkomma för stunden. Såväl användare som programmerare florerar på CCC.


Designad för Netscape 4 med upplösning 800x600
Copyright © 1997-2012 Linkebodas schacksidor. All rights reserved.
LÄNKAR
Schacknyheter
Partier
Freeware
Butiker + tips
DTP-verktyg
Korrschack
Problem
Boktips
Tidskrifter
Förbund
Övrigt
Senaste nytt